I dag er der mange glutenallergikere eller folk, der får det dårligt, når de spiser gluten. Betyder det, at de skal undvære pizza, pasta og andet italiensk bagværk resten af deres liv? Nej, heldigvis ikke! Glutenfri pizzamel er nemlig en realitet. Hvis du er allergisk over for gluten, skal du ikke mere undvære pizza! Melblandingen består af ris og kartoffelstivelse, ris, sojamel, sukker, fortykningsmidler og kostfibre. Alle ingredienser er naturligt glutenfrie.
Du kan nu lave de sprødeste pizzabunde – uden at få ondt i maven! Den bedste pizzamel uden gluten er her nu, og du kan få fingrene i den og begynde at bage pizza med fantastiske resultater. Hvis du i lang tid har skullet undvære pizza, er det her en virkelig god nyhed. Der findes mange glutenfrie pizzamel på markedet, men Caputo er uden tvivl et af verdens bedste mærker. De har lavet pizzamel og mel generelt siden 1924 i Napoli – pizzaernes hjemsted. De bruger deres erfaring til at skabe perfekte resultater, og de følger traditionelle italienske formalingsprincipper, som sikrer en elastisk dej, der bliver sprød og puffet, når den kommer ud af ovnen.
Måske skal du imponere dine venner og familie, der har opgivet dig for længst, fordi de ikke mener, at glutenfrie brødløsninger smager godt. Det kan du og Caputo nu modbevise!
I dag er det meget populært at bage og lave lækker mad i hjemmet. Måske oplever du, at det er din udfordring at finde restauranter eller pizzeriaer, som laver glutenfrie pizzaer. Nu kan du lave dine egne og sikkert med samme resultater, som hvis du købte dem på en restaurant! Det er desuden også billigere, og du kan få præcis den smagsvariant, som du elsker. Med Caputos glutenfrie mel får du det bedste udgangspunkt.